Coinhive review: Insluitbare JavaScript Crypto Miner

Kras dat het prima lijkt tussen de tabbladen van Firefox 4, het probleem dat mijn pc eigenlijk deed bevriezen was dat Chrome en Firefox beide onafhankelijk een kopie van het script hadden.

Voor degenen die Joomla, Drupal, Magento en verschillende PHP-frameworks gebruiken, is GravityScan van de maker van WordFence een online scanner voor uw site. Bij het bekijken van de broncode zagen we een verdacht versleuteld script dat de functie eval () gebruikt om alle tekens in cijfers om te zetten. De malware bereidt zich voor op door de gebruiker uitvoerbare bestanden, maar staat, in tegenstelling tot traditionele bestandsinfectors, niet toe dat het originele bestand wordt uitgevoerd.

Maar gezien het feit dat The Pirate Bay nauwelijks de enige is die de CPU van gebruikers in het geheim heeft onttrokken om crypto te delven, is het meest zorgwekkende aspect dat er waarschijnlijk een stapel schaduwrijke sites zijn die hetzelfde schema gebruiken. Coinspot review, onze eigen software is de sleutel tot meer dan $ 5. Door software op deze manier te schrijven, kunnen individuen veel effectiever gebruiken en bijdragen dan het schrijven van één monolithische bibliotheek. De meeste critici die ik zag over JavaScript-mining, hebben te maken met toestemming van gebruikers en ethische problemen. 5 en 2 keer langzamer dan de reguliere implementatie van deze algoritmen in C. En ja, dit kost werk: MAX_BLOCK_WEIGHT; deze.

Vier jaar geleden hebben veel populaire torrent-sites een optie toegevoegd om te doneren via Bitcoin.

Ter vergelijking: vanaf de meest recente aanpassing van de moeilijkheidsgraad is de totale hoeveelheid hashing op het Bitcoin-netwerk wereldwijd ongeveer 3. 5 MH/s in een week tijd. Zoals je hieronder zult zien, is deze techniek nu overgenomen door bedreigingsactoren om Cryptocurrency mining JavaScript te verbergen in gecompromitteerde websites, zodat wie de website bezoekt, "geïnfecteerd" wordt en hun computer cryptomining begint voor de bedreigingsacteur. Het was ook zeer zichtbaar en gebeurde in een van de stilste periodes van de week. Als we meer horen, wordt dit artikel dienovereenkomstig bijgewerkt. Een dergelijk mining-script wordt Coin Hive genoemd, wat niet noodzakelijk malware is.

Minder als u probeert mensen te misleiden tot browser-gebaseerde mijnbouw. Het lijkt misschien niet intuïtief om cryptocurrencies in de browser te minen - we weten dat het minen van bitcoins veel CPU-kracht vereist - maar de cybercriminelen, zoals we later zullen zien, kozen ervoor om cryptocurrencies te minen die geen aangepaste hardware nodig hebben om effectief te minen. Verwijs terug naar de opmerking aan het begin van het bestand dat ik eerder heb getoond: Malware die nietsvermoedende CPU's van gebruikers overhevelt voor vrije cycli om cryptocurrency te delven, is een veel voorkomend probleem, hoewel piekte jaren geleden in 2020, volgens Quartz. Cfd-handel, omdat geautomatiseerde strategieën eenvoudig kunnen worden getest, blijven ze open voor overoptimalisatie. En toen je dit tegenkwam, sloeg je bitp. De legitieme bedrijven die op deze manier doorgaan, informeren hun gebruikers meestal over het risico van Coin Miners en geven hen de mogelijkheid om zich af te melden voor de overtollige werklast. ExKnox - Open Source Exchange Software Development Team.

Een ander alternatief is om de betreffende cryptominers handmatig toe te voegen aan uw lijst met geblokkeerde domeinen in ad-blocker. Aan de andere kant misschien niet. Ondersteunt ook automatische marketmaking op uw uitwisseling met behulp van externe uitwisselingen zoals Bitfinex, BTCChina en anderen. In de tussentijd waren gebruikers op de subreddit van de Pirate Bay niet blij, met verschillende gebruikers die klaagden dat de site gebruikers nooit op de hoogte had gebracht dat de mijnwerker actief was, laat staan ​​toestemming gevraagd. Ik weet echter niet zeker of de client blij zal zijn om zijn computer CPU te zien branden zonder duidelijke reden. Dit is iets dat we slechts kort hebben besproken en ik weet niet zeker waar we dat gesprek hebben beëindigd. Om in te loggen, voert u eenvoudig uw Venmo-gebruikersnaam in en drukt u op het vinkje.

 • We sluiten ook de 142 sites uit die mineropts gebruiken die bijna hand in hand gaan met sites die sitekey gebruiken als hun sitesleutel.
 • De onderliggende jsMiner-engine ondersteunt een optie om het werk in de UI-thread en dus in setTimeouts te forceren.
 • Op basis van onderstaande figuur kunnen we duidelijk de opkomende trend van deze domeinen zien.
 • Integendeel, de meeste.
 • En u komt op een totaal van 21.600.000 unieke bezoekers per dag die u nodig heeft voor uw website om het equivalent van een €100 GPU te hashen.
 • We hebben al ongebruikelijke creativiteit opgemerkt in de manier waarop de mijnwerker wordt geïmplementeerd.
 • Dit e-boek onderzoekt wat de blockchain is en hoe deze uw bedrijf kan beïnvloeden.

Hard gecodeerde JavaScript-code

Verwacht wordt dat andere paradigmaverschuivingen tekenen zijn van dingen die komen voor cybercriminele cryptocurrency-mijnbouw: Tot de volgende keer! Skynet had tussen de 150.000 en 200.000 hosts, en dat was relatief succesvol, zei hij.

Betrokkenen worden aangetrokken door de belofte dat ze worden beloond met nieuw geslagen "munten" als hun computer als eerste een uitdaging oplost.

Gevolgtrekking

“Laat ons weten wat je denkt in de reacties. Daarnaast zijn er een paar andere strategieën die u kunt gebruiken om te zien of uw browser aan het minen is: Hiervoor kunt u contact opnemen met uw antivirusprovider om te controleren of dit het geval is.

De recente moeilijkheidsgraden hebben dit tot een onpraktisch idee gemaakt. MAX_BLOCK_SIGOPS_COST; deze. We hebben er ook geweldige ondersteuning voor in de belangrijkste browsers en ja, Edge loopt hier achter de curve, maar dat zal in de volgende versie toeslaan:

Malvertising

Het feit dat mijn integratie van Disqus uiteindelijk anders is dan de manier waarop de andere sites Browsealoud insluiten, is dat ik ook een CSP op deze blog heb. Het hele Bitcoin-netwerk voert dus hashwerk uit met een snelheid van 3.100.000.000.000 hashes per seconde. Krijg tot € 600 bij het openen en financieren van een account * zie details. Het doel is om de noodzaak om aangepaste hardware te gebruiken, zoals ASIC-mijnwerkers, te verminderen in plaats van reguliere CPU's. Computers die een pagina met de code bezoeken, zullen worden overgehaald om de munten te gaan minen en ze naar het adres van de pagina-eigenaar te sturen. Het aspect van bedreigingsmodellering hiervan is echter dat ik weet dat dit een risico is om alle redenen dat een hele hoop andere mensen die hier tot vandaag niet aan hadden gedacht, nu weten dat het een risico is. En zo'n netwerk zou een bitnet zijn. Drie daarvan zijn voorzien:

 • Is het mogelijk om kleinere werkeenheden te pushen dan de standaard (de meeste cpu's lijken vanuit mijn ervaring ongeveer 1 aandeel per minuut te doen) om de hoeveelheid tijd die op elke pagina nodig is te verminderen, of zijn de aandelengroottes een hard gecodeerd onderdeel van bitcoind/rpc?
 • Deelnemen aan klassieke favorieten zoals adware en spyware komt met een nieuwe, lastige bedreiging genaamd "cryptojacking", die stiekem uw laptop of mobiel apparaat gebruikt om cryptocurrency te minen wanneer u een geïnfecteerde site bezoekt.
 • Ik werk aan een gamingwebsite waarmee spelers kunnen deelnemen aan sit-downtoernooien voor BTC en dit zou perfect zijn om daar aan toe te voegen.

Bedankt

Over het algemeen gebruiken ze malware of mogelijk ongewenste toepassingen die ze op de machine van het slachtoffer installeren om een ​​oneerlijke cent te verdienen. De droomauto., het luxe sedansegment is sinds 2020 behoorlijk verbeterd en de Model S voelt nog steeds indrukwekkend indrukwekkend in 2020. Bezoeker van uw website zal deze Javascript naadloos in de achtergrond computing hashs voor u uitvoeren, en als een aandeel wordt gevonden, ontvangt u (de eigenaar van de website) krediet. Uw browser lijkt geen JavaScript te ondersteunen.

005 per bezoeker? Ik ben er niet zeker van dat de client erg blij zal zijn om zijn computer CPU te zien branden zonder blijkbare reden. Markets, als u 1 LEVEN verkoopt, krijgt u 0. Als je de tevredenheid van je bezoekers serieus neemt, kun je zelfs zoiets als een donatiesysteem maken. Ze zeiden dat de aanvallers achter de advertenties het DoubleClick-advertentieplatform van Google misbruikten om ze aan YouTube-bezoekers in bepaalde landen, waaronder Japan, Frankrijk, Taiwan, Italië en Spanje, weer te geven. Avast-antivirusproducten detecteren deze ingebedde mijnwerkers. We hebben ook op Google Cache ongeveer zestig websites gevonden die zijn geïnjecteerd met ongeveer hetzelfde fragment JavaScript dat wordt weergegeven in figuur 10.

Vroege gebruikers zoals de Pirate Bay hebben hun gebruikers laten zien dat de technologie het waard is om te worden verdragen. Samen met de diversiteit aan munten om uit te kiezen in 2020, was er nu ook een diversiteit aan muntbeloningsmechanismen. Coinbase-kosten, maar vergeet niet dat het Crypto Nation Pro-handelssysteem afhankelijk is van de handel in bitcoin-aandelen en zich niet zo druk maakt over hoe bitcoin zelf werkt. Zijn deze dingen mijnbouw bitcoin? CoinImp is de nieuwe effectieve JavaScript-miner die eenvoudig in uw website kan worden ingesloten. Hun gebruik van malware voor cryptocurrency-mining en de snelle stijging ervan in het landschap van bedreigingen is hiervan een goed voorbeeld. Lerner is het daarmee eens.

 • U moet hun toestemming hebben om dit script uit te voeren.
 • Ik ben het ermee eens, ik denk dat dat een goede setting is om te hebben.
 • Toegang is geweigerd.
 • Mijnwerkers die deelnemen aan een mijnpool krijgen een deel van de inkomsten uit de pool.
 • Ondersteunt vele uitwisselingen en slimme routing, met geautomatiseerd accountbeheer.
 • U voegt gewoon de mijncode toe aan uw site en hoopt dat u zoveel mogelijk bezoekers heeft.
 • 01 BTC-stappen een keer per week.

Maxence Cornet

Chat met ons @ #bitp. Deze figuur toont de algemene geografische verdeling van bezoekers naar crypto-mining sites. Op basis van onze waarneming kan het uiterlijk van deze scripts duidelijk worden onderverdeeld in drie categorieën - op zichzelf staand, vrijwillig en gecompromitteerd. Dus de potentiële impact van Coinhive kan zowel in tijd als in ruimte groot zijn.

Alphapoint - Bitcoin Exchange-software.

Maar inderdaad, het is waarschijnlijk beter dan irritante advertenties. Hackers voegden functionaliteit toe door code te bellen vanuit wp-include/options-footer. Gebruik dit formulier niet om bugs te melden of extra functies aan te vragen; dit rapport wordt verzonden naar Mozilla en niet naar de ontwikkelaar van de add-on. Stel je nu voor dat Igor een hekel had aan Trump. Legostichtingen, als je problemen hebt met gokken, weet dan dat er veel organisaties zijn die hulp bieden. Blijf op de hoogte van de nieuwste beveiligingsproblemen!

Volledige plug-ins voor content management servers (CMS's) zoals WordPress zijn klaar om te worden geïnstalleerd, en na enkele kleine configuraties kan iedereen beginnen met mining.

De Futurelight-stof van The North Face zorgt ervoor dat regenjassen zich minder als een plastic zak voelen

Deze code werkt op de achtergrond van de browsers van bezoekers, waarbij munten worden gewonnen door overtollig CPU-vermogen van hun computer te gebruiken. Uitgebreide ontwikkelingsoplossingen overal, het is onze taak u te helpen begrijpen hoe de wereld van de binaire opties werkt en uw nieuwe, winstgevende reis eenvoudiger te maken. Tegen deze achtergrond heeft Coinhive zijn browsermining-scripts uitgebracht die zijn ontworpen om Monero te minen, waardoor het idee van browsergebaseerde mining effectief uit de dood wordt gehaald. Dit was een zeer rudimentaire en opportunistische aanval. Maar omdat er veel verwerkingskracht nodig is om een ​​goede kans van slagen te hebben, hebben sommige mensen geprobeerd de computers van andere mensen te infecteren met miningcode om hun kansen te vergroten.

Producten

(11) leek geen geldig IP-adres of domein. Uit passieve DNS-analyse blijkt dat dit IP-adres daadwerkelijk is toegewezen om te dienen. Hoewel hij aanvankelijk geloofde dat de code was ontworpen om zijn laptop te dwingen te proberen bitcoins te maken, merkten andere gebruikers op dat het in feite was ontworpen om een ​​andere digitale valuta te winnen, Monero. Hoewel dit soort ongewenst gedrag in elk land kan worden gebruikt, hebben we gemerkt dat deze campagne vooral Rusland en Oekraïne heeft getroffen. Fibonacci-nummers in bitcoin-handel, er zijn gebruikelijke zeldzame nieuws over gedeeltelijke successen of leugenaars beweren werd een miljonair binnen een paar maanden. In dit specifieke geval hebben we twee verschillende manieren kunnen vinden waarop gebruikers kunnen worden gedwongen om deze scripts uit te voeren:

Als u de broncode van deze blog bekijkt, ziet u dat er een script dynamisch in de kop van de pagina wordt geïnjecteerd dat er als volgt uitziet: Het duurde niet lang voordat we de CoinHive-mijnwerker tegenkwamen die op gehackte sites was geïnstalleerd. Deviezen [bewerken], samen met de groei van filialen hebben die filialen elk jaar meer verdiend. Je gebruikers draaien de mijnwerker rechtstreeks in hun browser en de mijne XMR voor jou op hun beurt voor een advertentievrije ervaring, in-game valuta of welke prikkels je ook kunt bedenken.

De computers van slachtoffers zijn normaal gesproken gericht via geïnfecteerde websites, maar het is relatief ongebruikelijk dat er een wifi-hotspot bij betrokken is. De ontwikkelaars van dergelijke diensten moeten dus duidelijk adverteren voordat ze gaan minen, wat duidelijk niet het geval is in een distributieschema dat malvertising gebruikt. Eurjpy koers op weg naar het leveringsniveau van € 122 na de breakout op € 120-niveau. Het is moeilijk om te zeggen hoe "normaal" CPU-gebruik eruit ziet, aangezien het rekenvermogen van de computer en de applicaties die mensen gebruiken zo sterk variëren, maar een plotseling verhoogd CPU-gebruik duidt op een abnormale toename van de vraag naar verwerkingsvermogen. Het vlaggenschip Showtime. Voorbeelden hiervan zijn analytics-google [. Dit is eerder gebeurd met andere Samsung-tv's. Het is een no-brainer dat ad blockers binnenkort ook beginnen met het blokkeren van JavaScript-mijnwerkers.

Gebruik

Dit is een andere indicatie dat deze domeinen mogelijk tot dezelfde campagne behoren die door dezelfde eigenaar is gelanceerd. Coinhive lijkt geen "malware" te zijn, omdat het niets bijzonder schadelijk lijkt te doen voor de computer van de gebruiker. Websitebezoekers voeren het wiskundige hashing-proces op de achtergrond uit terwijl ze door een website browsen met overmatig CPU-vermogen dat anders verloren zou gaan. En de Britse nationale gezondheidsdienst. Rofx houdt de meeste handelskosten weg, dus je blijft volharden, herhaalt met discipline wat voor jou werkt, en verbetert met de tijd. Om te voorkomen dat slachtoffers schone kopieën van hun bestanden herstellen, verwijdert de malware zowel ISO-bestanden (schijfkopie) als GHO-bestanden (Norton Ghost): Zo kunnen de mining-scripts langer worden uitgevoerd en meer rekenkracht gebruiken. Het is niet moeilijk om toestemming van de gebruiker te krijgen + hem te laten kiezen hoeveel van zijn hardwaremacht u kunt gebruiken.

Cryptocurrency-mining is daarmee een hot industrie geworden, van krachtige, toegewijde mining-hardware tot het benutten van de parallelle rekenkracht van de grafische kaart. Krijg tot € 600 wanneer u, als u meer van een ouderwetse belegger bent en op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om fondsen te verhandelen zonder onderzoekstools, educatieve middelen of toegang tot alternatieve investeringen op te offeren als u ze nodig hebt, dan heeft Charles Schwab u gedekt met een grote lijst met commissie -vrije ETF's. Deskundige begeleiding, of is het een van de oplichting die we wisten. Bijgewerkt vanaf 28 februari 2020, 10: Het algoritme dat wordt gebruikt om Monero te minen - CryptoNight - is ontworpen om bestand te zijn tegen ASIC-mining.

Zelfs de Blackberry-site was voor een korte tijd gecompromitteerd om te delven voor Monero-cryptocurrency.

Een Commentaar

We hebben wat onderzoek gedaan en vastgesteld dat ‘3117488091’ de decimale IP van 185 is. Wat kan er fout gaan? Ik weet dat het minen van bitcoins via JavaScript op dit moment gewoon zinloos is, maar is er een andere altcoin die de moeite waard is om te minen via een GPU/CPU via een JavaScript dat is ingesloten in een webpagina? Bij het uitvoeren van één exemplaar krijg ik 50% CPU, met twee 100% CPU. Maar dat wordt over het algemeen ook niet als malware beschouwd. Dit is ook het doel van andere cryptocurrencies zoals Litecoin. Zoals we in de bovenstaande schermafbeelding kunnen zien, vertraagt ​​mijnwerker de pc dramatisch omdat de CPU volledig wordt gebruikt na een bezoek aan de site. Voor throttling, anders dan de standaardinstelling die throttling uitschakelt, is de meest populaire optie om het op 0 te zetten.

Bovendien zijn er 612 URL's die naar dezelfde set leiden. Als zodanig smeekt Mursch entiteiten en websites die het systeem van Drupal uitvoeren om onmiddellijk bij te werken naar een robuustere optie. Ik denk dat je een goed punt hebt om mensen niet weg te jagen met een hoog CPU-gebruik, net als een paar anderen. Bewijs geleverd door Trend Micro en op sociale media toonde verschillende advertenties met in wezen dezelfde JavaScript die gedurende een week werd vertoond. Met andere woorden, je kunt alleen veel geld verwachten als je veel bezoekers hebt en ze veel tijd op je website doorbrengen.

PDNS-analyse

Nu ik terugkom op die modellering van dreigingen, zou ik willen beweren dat websites van overheden niet het type site zijn waarmee u dit wilt laten gebeuren. 42 beoordelingen van klanten, dit artikel bevat verwijzingen naar producten van een of meer van onze adverteerders. Bovendien werd het script op de site waarvan de webmaster contact met ons opnam, pas op 19 september 2020 geïnjecteerd (wat werd bevestigd door Google-cache). Dit is Texthelp en ze bestaan ​​om "iedereen te helpen lezen, schrijven en communiceren met duidelijkheid in de klas, op het werk en in het leven". Deze stealth-techniek wordt uitgevoerd door een kleine webbrowser in de hoek van het gebruikersvenster te verbergen, zoals te zien is in de screenshot van Malwarebytes, hieronder weergegeven.

Registratie datum: Het aantal URL's dat leidt naar het downloaden van dergelijke vergelijkbare scripts is verbazingwekkend. Een snelle scan bracht gewijzigde kern WordPress-bestanden aan het licht. Dit is een slecht ontwerp voor langzamere clients. Download de nieuwe indpen, je hoopt in wezen dat de waarde van Bitcoin ten opzichte van je eigen valuta omhoog gaat. Om zijn zoektocht te beperken, gebruikte Mursch eigen tools ontwikkeld door Dan Snider en PublicWWW. In de afgelopen maanden kwamen we JavaScript-bestanden tegen die kennelijk werden gebruikt om cryptocurrencies rechtstreeks in de browser te minen. Om ze te minen is niet alleen CPU-vermogen nodig, maar ook een grote hoeveelheid geheugen.

Ad Astra's existentiële crisis heeft me het lot opnieuw laten spelen?

Hun mijnwerker wordt niet geblokkeerd door antivirussen of AdBlock en als het uiteindelijk wordt geblokkeerd, reageren ze en werken ze hard om het te deblokkeren. Complete oplossing voor het lanceren van een uitwisselingsplatform zoals remitano, bitsquare en paxful. Ze bieden ook een captcha-achtige service en een shortlink-oplossing die eenvoudig op uw site kan worden geïmplementeerd. Op een bepaald punt in de toekomst kan Texthelp besluiten de Browsealoud-implementatie te wijzigen. Dat is waar JavaScript-mining kan worden gebruikt naast goedkope advertenties, of als alleen inkomsten. Retourneert de sha256sha256 hashbuffer voor de nonce van dat blok. Er is geen directe manier om te vertellen dat de pagina een verborgen mijnbouwcomponent heeft en je merkt misschien niet eens enige invloed op de prestaties, maar iemand heeft je apparaten - en de elektriciteitsrekening - gekaapt voor digitale winst. Dit zijn geen gegevens waarvoor ik moet betalen.

Ik weet dat ik lyrisch ben over CSP's en hier rapporteer, maar de technologie is echt zo goed en daarom ben ik in de eerste plaats bij Report URI gekomen! Bedankt voor het identificeren van het probleem. Skami - Bitcoin Market Exchange-vergelijkingstabellen. Hier zijn de instructies voor het inschakelen van JavaScript in uw webbrowser. Kwaadwillende mijnwerkers zijn op zichzelf niet nieuw, maar cryptojacking is de afgelopen weken in populariteit geëxplodeerd, omdat het een slimme draai biedt. Adverteren met de meeste voorkeur, maar het zette mensen aan het denken over nieuwe soorten advertentiemodellen.

Aladdin Maakte Dat Ik Me Weer Als Een Kind Voelde

Zijn parasitaire aard maakt het zeldzaam evenals destructief: Op het moment van schrijven zijn BitCoin en de meeste van deze cryptovaluta's misschien gecrasht, of het nu een bubbel is of niet, het is allemaal een ander verhaal, wat zeker is dat deze cryptovaluta's altijd zullen bestaan, in een of andere vorm. Word een Bitcoin Miner in 10 seconden of minder! Uw computer kan worden gekaapt voor mining door een bepaalde website te bezoeken of een geïnfecteerde advertentie weer te geven, zoals onderzoekers van ESET van beveiligingssoftware hebben uitgelegd.

We zullen Report URI JS 1 nooit wijzigen. Hoe weet je of je WordPress-site is gehackt en geïnfecteerd met deze JavaScript CryptoCurrency Mining-software? Hieronder is de figuur die de verdeling op landniveau van deze IP's toont. Hiervan gebruiken de meeste sites standaard slechts 1 thread; sommige sites gebruiken echter maar liefst 4 threads om de mijnsnelheid te maximaliseren. Dit leverde ons 827 geldige datapunten op.