Hier Zijn Mijn 8 Beste Aandelenkeuzes Voor 2020

Dit is de snelste wereldwijde nieuwsservice op de markt, inclusief vertalingen in alle belangrijke talen.

Aandelen van het in Californië gevestigde hamburgerketen Habit Restaurant presteerden in 2020 sterk in de portefeuille voor aandelen onder €10, omdat het de aandelen betrad op €8. Plaatsing, we moeten verder gaan dan de sensationele krantenkoppen om te begrijpen hoe we het witwasprobleem kunnen oplossen. Nokia, oorspronkelijk gevestigd in China, maar nu gevestigd in Finland, heeft gemiddeld 20 miljoen aandelen en beweegt gemiddeld 2. Volatiliteit meet de gemiddelde prijsbewegingen in een aandeel gedurende een bepaald tijdsbestek. Dit geeft u voldoende tijd om uw ochtendonderzoek uit te voeren en uw monitoren te configureren met de aandelen die u voor die dag actief bijhoudt. Met de opkomst van online effectenmakelaars en goedkope transacties werd daghandel een levensvatbare (zij het zeer risicovolle) manier voor retailbeleggers om van een paar dagen aan quick wins een substantiële bankroll te maken.

21% voor Cisco aan de lage kant.

Sommige daghandelaren kiezen ervoor om wekenlang in een of twee aandelen te handelen, terwijl anderen elke dag verschillende aandelen verhandelen, afhankelijk van het grotere geheel: Als je de hele dag haast hebt met handelen, of als je een handelaar bent die ook een fulltime baan heeft, moet je op een sterke batterij kunnen vertrouwen. Antwoord wiki, dit artikel bevat een recensie van the Bitcoin Code en de meningen van degenen die hebben geprobeerd dit systeem te gebruiken om snel rijk te worden. Het grappige is dat je niet zult kunnen uitleggen waarom je je blijft aangetrokken voelen tot die specifieke beveiliging. Het nieuwe ondersteuningsniveau is €0. Als je eindelijk dagelijks winst zou kunnen maken, wat zou dat dan voor jou betekenen? Het bestuderen van de markttendensen en het begrijpen van uw financiële instrumenten is de kritische basis voor deze zeer korte-termijnhandel.

Deze cursus behandelt alles, van de basis tot de gevorderden, en stelt u ook in staat om te blijven werken aan het verbeteren van uw handel en het perfectioneren van uw strategieën. Als extra bonus is er altijd ondersteuning van E * TRADE Options Specialists beschikbaar als u hulp nodig hebt bij het uitvoeren van een transactie. Als u alle makelaars wilt vergelijken, gaat u naar de sectie Makelaarsvergelijking.

Een studie uit 2020 van Brad Barber aan de Universiteit van Californië, Davis, suggereert dat slechts 1% van de daghandelaren consequent geld verdienen. We onderzoeken de meest veelbelovende daghandelaandelen, zodat u dat niet hoeft te doen. Let goed op en ga dan weg voordat je geld kunt verliezen. In plaats van blindelings winst na te jagen, is het verstandiger en kritischer om uw plan grondig te volgen. Dit is ideaal voor mensen die niet willen wachten op transacties en in plaats daarvan de hele dag actief zoeken naar transacties. (PLUG) is niet anders geweest. Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ik een beetje bevooroordeeld ben tegenover de NASDAQ als het gaat om daghandel. Er is geen gemakkelijke manier om geld te verdienen in een dalende markt met traditionele methoden.

2 miljoen handelswinsten.

Aandelen Kiezen Op Basis Van Uw Persoonlijkheid

U wilt er ook voor zorgen dat ze bereid zijn om buiten de grote NYSE- en NASDAQ-markten te handelen. Deze keer richt hij zich op geavanceerde handelaren. In termen van welke aandelen de beste daghandel zijn, als u de startpagina bezoekt, ziet u een lijst met aandelen die populair zijn. Helaas wijzen veel van de daghandel in penny stockadvertentievideo's niet op een aantal mogelijke valkuilen: Er zijn een aantal populaire daghandelsstrategieën die elk een unieke benadering van de markt inhouden. Dus als uw favoriete handelsdag vandaag een lage ATR heeft, is het het beste om gewoon te wachten op een andere dag om de markt te betreden wanneer de handelsvoorwaarden gunstiger zijn. Dat is een enorme besparing. Uw makelaar moet onmiddellijk transacties uitvoeren.

Gemiddeld meer dan 4 miljoen volume (meestal meer). Om op de grootste nationale beurzen te worden vermeld, moet u volledig transparant zijn over uw financiële gegevens en moet uw voorraad boven €1 blijven. De middelste uren zijn meestal minder vluchtig en dan begint de beweging weer op te nemen in de richting van de sluitende bel. {{{title}}}, de waarheid is dat sommige adtech-bedrijven veel waarde toevoegen, sommige weinig waarde toevoegen, sommige een minuscule hoeveelheid waarde toevoegen, en sommigen voegen waarschijnlijk geen waarde toe. Ontvang nu een gratis professionele insider kit!, onze inventaris van handelssoftware is uitgebreid. Dit beschermt u en geeft u voldoende tijd om daghandel te leren. 5 belangrijke criteria voor de beste handelsplatforms in 2020 1. Ze houden van aandelen die de hele dag door rondspringen, ongeacht de oorzaak:

 • Met een recente stijging tot €2.
 • De enige uitdaging bij het samenstellen van een lijst is het beperken van het aantal aandelen dat u bekijkt binnen 1 of 2 sectoren.
 • Aandelen zijn in wezen kapitaal opgehaald door een bedrijf door de uitgifte en inschrijving op aandelen.
 • Volgens Vantage Point Trading verliest zelfs 95 procent van de daghandelaren uiteindelijk geld.
 • Focus op het creëren van een aandelenselectie-strategie die is ontworpen om kapitaal te behouden en risico's te beheersen.

Hoe Daghandel Werkt

Ons rigoureuze gegevensvalidatieproces levert een foutenpercentage op van minder dan. 50/aandelenhandel, €0. Penny-aandelen zijn een optie voor beleggers, maar onderzoek is vereist.

Simpel gezegd, hoe groter het volume, hoe groter de beweging. Een van de meest voorkomende handelsstrategieën voor daghandel is scalperen, waarbij een handelaar posities opent en sluit voor kleine winsten op basis van minimale prijsveranderingen. Verkopen - Als gevolg van de verhandeling op zulke lage volumes, kan het moeilijk zijn om een ​​koper te vinden wanneer u wilt verkopen. Het enige dat u niet kunt doen, is Robotic Trading Automation voorspellen en implementeren. En waarom niet, het is een zeer gewaardeerde set tools die is ontworpen voor daghandelaren om snelle screeninganalyses en orderuitvoering met directe markttoegang mogelijk te maken. Stap # 2: wacht tot gold terugkeert naar de 0.618 fibonacci retracement van de vorige marktschommeling. Als u overweegt welke beleggings-app u moet gebruiken, overweeg dan het totale plaatje. Over het algemeen is er geen juist antwoord in termen van daghandel versus aandelen op lange termijn.

 • (DHXM) heeft een lelijke periode van een jaar als voorraad gehad, een daling van 34%.
 • Daginkomsten voldoen aan de definitie van de IRS van een meerwaarde op korte termijn, dus het wordt belast als gewoon inkomen.
 • Hierover leest u later in deze handleiding.
 • Float - Idealiter wil ik dat de float minder dan 100 miljoen aandelen heeft, maar minder dan 50 miljoen is nog beter.
 • En toch wordt SPWH verhandeld op slechts 7.
 • Lees aandachtig elke beoordeling door om te zien welke het beste aan uw vereisten als actieve handelaar voldoet.

Vluchtigheid En Bereik

Deze ranglijst is gericht op online brokers en houdt geen rekening met eigen handelswinkels. Er is geen minimum account vereist om te beginnen met beleggen en u kunt handelen in aandelen, ETF's, opties en zelfs cryptocurrency zonder handels- of commissiekosten. De nieuwe iPhone Xs Max heeft het grootste display ooit op een iPhone, waardoor het een interessant apparaat is op onze lijst van tophandel smartphones. Zorg ervoor dat een aandeel/ETF nog steeds in lijn is met uw strategie voordat u het verhandelt. Daghandelaren hanteren vaak een 1% -regel voor elke positie. Japanse Candlestick Charting Techniques, geschreven in duidelijke en beknopte taal, biedt een kijkje in jaren van Nison's studies, onderzoek en ervaring met financiële marktanalyses. Krijgt u het beste tarief van uw makelaar? Of u nu een beginnende belegger bent die de kneepjes van het vak leert of een professionele handelaar, wij zijn er om u te helpen.

Je zult leren dat mislukkingen uiteindelijk succes worden omdat je bereid bent te leren. Laten we zeggen van 9: Volatiliteit is gewoon een maat voor de verwachte dagelijkse prijsklasse - de reeks waarin een daghandelaar actief is. Daghandel lijkt misschien een gemakkelijke weg naar rijkdom, maar dit is wat je moet weten voordat je het probeert.

Deze bedrijven krijgen meestal een brief (die openbaar wordt gemaakt), dat ze moeten voldoen aan de noteringsvereisten om hun voorraad boven €1 te hebben. Een handelaar kan bijvoorbeeld de koers van een aandeel een paar uur zien dalen en kan besluiten om het onmiddellijk te verkopen om verliezen te stoppen, en er kan een goede mogelijkheid zijn van een aanzienlijke prijsstijging op hetzelfde aandeel het volgende uur. Een kritische tip: Naast het beschrijven van zijn gepatenteerde Specific Entry Point Analysis (SEPA) methode, raakt Minervini ook onderwerpen aan zoals risicobeheer, zelfanalyse en doorzettingsvermogen.

Beginner Trading Discord Server (360 leden)

1 keuze voor daghandel, Interactive Brokers, wint deze categorie omdat de broker zich specifiek richt op actieve en hyperactieve handelaren. Dat zou jij ook niet moeten doen. Voorbeelden, de strijd tegen bots - Algoritmen, geautomatiseerde systemen en bots nemen de markt over. Dit geldt met name voor kleine bedrijven in de sectoren Biotech, Internet en Fintech. 8 is 80% verplaatst voor elke 100% in de vergelijkende index. Uw pensioenrekening financieren? De dagelijkse spilstrategie is gebaseerd op het gebruik van de volatiliteit van het aandeel om te beslissen over verkooppunten, terwijl de momentumstrategie is gebaseerd op nieuwsberichten en de laatste marktupdates. U moet zich ook realiseren dat u ten minste €25.000 nodig heeft voor uw dagelijkse handel. En dat is als u eenvoudigweg de prestaties van de markt evenaart.

Jackie

Bekijk de beste aandelen tot op de dag van vandaag, op basis van volume en volatiliteit - de belangrijkste meetwaarden voor daghandel op elke markt. Gelukkig zijn er andere bronnen online beschikbaar, wat is een pip? Gemiddeld dagbereik (30) is 6. Na de dot-com-marktcrash besloten de SEC en FINRA dat de handelsregels van vorige dag de inherente risico's van daghandel niet goed aanpasten. Volg de informatie voor beide zijden van het ticket, niet slechts één. Technische analyse omvat het analyseren van alleen de recente schommelingen in de prijs van een aandeel en het identificeren van koop- en verkoopsignalen in de aandelengrafiek. De overheid heeft deze wetten ingevoerd om beleggers te beschermen.

Ze kunnen zelfs geld verdienen met pennystocking met een totaal andere aanpak. Veel populaire online makelaars zoals Ameritrade, Fidelity, Markten. Houd het volume van deze aandelen in de gaten, want een plotselinge stijging kan zich vertalen in koersbewegingen.

 • Hoe verschilt het van traditionele swinghandel?
 • Naar verluidt overweegt Alibaba een tweede notering in Hong Kong, na een record beursintroductie van €25 miljard in New York in 2020.
 • Anders kan de handelaar in plaats van direct geld te verdienen, genieten van terugkerende verliezen.
 • Afhankelijk van de koers van het aandeel, kan een gematigde hoeveelheid volatiliteit nog steeds inkomsten garanderen.
 • Veel marktbeurzen (voorbeelden zijn Citadel, Bats en KCG (Virtu)) betalen uw makelaar voor het routeren van uw bestelling naar hen.
 • Het handelen in volatiele aandelen is niet voor iedereen geschikt.
 • Deze apps bieden gemak en draagbaarheid, omdat u uw beleggingsportefeuille onderweg kunt beheren vanaf uw mobiele apparaat of laptop.

Pandora Media (NYSE: P)

Daghandelaren proberen geld te verdienen door minuscule koersbewegingen in individuele activa (aandelen, valuta's, futures en opties) te benutten, meestal met grote hoeveelheden kapitaal om dit te doen. Bij daghandel is snelheid alles, dus hoe sneller u bent, hoe groter uw potentiële winst. Uw handelsplan is dynamisch en zal dus evolueren naarmate u blijft leren en uw sterke en zwakke punten ontdekt. Bovendien heeft Connor een geweldig bedrijf opgebouwd sinds hij in 2020 begon te handelen.

Welkom bij Player FM!

SpeedTrader - het beste voor daghandelaren na directe markttoegang (DMA) & snelle uitvoering voor goedkope aandelen- en optiehandel LightSpeed ​​- het beste voor actieve daghandelaren die op zoek zijn naar snelle uitvoering en zeer lage commissies ZACKSTrade - het beste voor lage marges (5. )Kom volgende maand terug voor meer informatie. De sluiting van een mijn door reus Cameco Corp (NYSE: )Verder vindt u alles, van goedkope buitenlandse aandelen tot dure picks.

Uiteraard zullen aandelen met een groot volume de spread positief beïnvloeden. Marginkosten zijn hoger dan gemiddeld voor frequente handelaren, maar er kan over worden onderhandeld. Gebruik het om te zien wat er elke dag agressief beweegt in de pre-markt en gedurende de dag, zoek naar aandelen die pre-markt kloven en voer technische filters uit voor aandelen die buiten bereik of andere grafiekpatronen vallen. Sta reclame toe op je youtube-video's, bekijk Buyback Boss, Orchard, Gazelle of Swappa om online extra geld te verdienen door je smartphone of andere elektronica te verkopen. Bekijk, bestudeer en leer die ene voorraad. De beste platforms voor daghandelaren moeten krachtige grafiekanalyse, realtime uitwisselingsgegevens, geïntegreerde uitvoering van transacties en realtime nieuws combineren. Hij is een geweldig rolmodel voor alle jonge handelaren die er zijn. Israël [bewerken], binaire opties betekent in feite dat u een optie kunt kopen wanneer de prijzen omhoog zijn of wanneer de prijzen gedurende een bepaalde tijd omlaag zijn. Die verwachte openingen moeten het totale aantal locaties van Habit op 260-270 brengen uit 2020, een stijging van 33% -38% ten opzichte van 195 in 2020.

Maar met penny stock kan een vergoeding van €5 honderden aandelen waard zijn, of een groot percentage van uw totale winst. Normaal wilt u geen centvoorraden vermijden en vasthouden aan aandelen met een prijs hoger dan €25. U kunt in onroerend goed beleggen door huizen die op een veiling worden verkocht om te keren, eigenschappen aan huurders te verhuren en tal van andere strategieën. Snel bewegen is de sleutel.

Open Voor Meer Risico?

Wat is de beste oplossing? De enige reden dat ze lager op de lijst van winnaars staan, is dat ze geen geschiedenis hebben van mensen die enthousiast zijn over hun diensten. Mijn naam is Timothy Sykes. Er is genoeg ruimte voor veel mensen om mee te doen en samen te werken. En helaas zijn onze emoties niet noodzakelijkerwijs bekabeld voor succesvolle aandelenhandel.

11 manieren waarop AI Investeren verbetert

Wat kan de verwachte prestaties beïnvloeden? Deze cursus is bedoeld voor iedereen die bewezen winstgevende handelsstrategieën wil ontdekken en voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van geldhandelaandelen. 06 Beste voor low-cost aandelen: Bovendien wordt beleggers erop gewezen dat de prestaties van in het verleden behaalde beleggingsproducten geen garantie zijn voor toekomstige prijsstijgingen. Externe druk van externe factoren en bronnen zoals deze dwingen om alles te achtervolgen of dwingen om je verliezers groter te houden. We testen online brokers aan de hand van 100 criteria. Als je geen doelen wilt stellen en weet waar je op korte, middellange en lange termijn naar gaat streven, als je niet wilt werken aan voorbereidingen voor zwarte zwaanevenementen waar je echt enorm veel geld kunt verdienen en als je helemaal tegen het samenwerken met anderen bent, is dit misschien niet de beste baan voor jou. Het is niet omdat ze de verkeerde handelscoach hebben gekozen, de verkeerde boeken hebben gelezen of iets dergelijks.

Accounts ondersteunen aandelen, opties, ETF's, obligaties, beleggingsfondsen, vreemde valuta en futures, dus u kunt hier vrijwel alles verhandelen als u ooit bearish wordt op centaandelen of uw strategie wilt diversifiëren. 04 okt - TheStreet. Bovendien zijn ze gemakkelijk te kopen en verkopen. Friesen zegt dat het kopen en verkopen van aandelen op basis van persoonlijke meningen in plaats van gegevens en kennis een verloren strijd is. 5 procent per dag. Gebruik altijd een objectieve methode voor het analyseren van uw daghandelaandelen, anders stelt u uzelf in op falen. 00 vertegenwoordigen in veel gevallen nog steeds enkele van de meest speculatieve en risicovolle beleggingen.

Je kunt collectief beter worden met je vrienden of collega's. Fundamentele gegevens zijn geen probleem, maar de mogelijkheid om prijsvolatiliteit, liquiditeit, handelsvolume en het laatste nieuws te volgen, is de sleutel tot succesvolle daghandel. Het heeft misschien gedurende enkele maanden bescheiden pieken en dalen ervaren, en vervolgens schiet het voor een korte periode omhoog.

Effectenhandelaar

Dit is de ultieme videocollectie die je alles vertelt en we bedoelen alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in de cent-aandelenmarkt. Een beursgenoteerd bedrijf is transparanter omdat het zijn financiële gegevens regelmatig openbaar maakt. Voordat u begint met de daghandel in aandelen, moet u overwegen of het absoluut bij uw omstandigheden past.

U hebt een makelaar nodig die transacties tegen de best mogelijke prijs uitvoert door uw bestelling zo snel mogelijk naar de beurs te sturen.

7% in 2020, wat gedeeltelijk werd gevoed door een sterkere economie en de voordelen van belastinghervorming die eind 2020 werd aangenomen. Elk geld verdiend met de deal zou een snelle winst moeten zijn. 95 commissies voor aandelentransacties. De voorraad is meer dan 100% gestegen sinds vorig jaar, en dat is zeer ongebruikelijk voor een bedrijf dat net zo gevestigd is als Advanced Micro. Maar er zijn goede pennyvoorraden om te kopen. Ben je vloeiend in financiële kennis?, hier is een definitie van daghandel, enkele redenen waarom winstgevende daghandelaar worden in het algemeen een verloren strijd is, en de meest zekere weg naar rijkdom op de aandelenmarkt. U kunt beginnen met het handelen in penny-aandelen, die worden gedefinieerd als kleine aandelen die worden verhandeld voor minder dan één dollar en die bekend staan ​​om hun volatiliteit als u op zoek bent naar een uitdaging. Een geweldige manier om uw geld te beleggen is met daghandel. Een pip is de minimale maatstaf voor verandering in een beleggingsinstrument.

Uit Apple's stijging van de laatste cijfers blijkt dat het nog steeds als een iPhone-bedrijf wordt gezien

In tegenstelling tot casual of buy-and-hold-investeerders - die zelden toegang hebben tot de markt - moeten daytraders optimaliseren voor lage kosten en tools zoals handelsplatforms en solide fundamenteel onderzoek. Thema's handelen, ze werken als een afgeleid instrument, waarmee handelaren kunnen speculeren op toekomstige obligatiecontracten zonder daadwerkelijk de eigendom van de obligatie te worden. Wat dit betekent is dat het laagste dat u realistisch kunt verwachten te betalen voor de voorraad op dit moment €0 is. Handelsplatform Een gebruiksvriendelijk en goed uitgerust handelsplatform kan uw handelscomfort aanzienlijk verhogen. Ik noem dit omdat je uiteindelijk minimaal €25 tot €104 per maand aan handelswinst moet verdienen om de kosten van de software te dekken. De voorraad is tot 70% hoger dan vorig jaar. Commissies zijn niet alles en iedereen, maar lage commissies helpen wel om slippen te verminderen, vooral als u een actieve belegger of handelaar bent. Daghandel vereist weloverwogen investeringsbeslissingen om snel winst te maken.

In ons voorbeeld voor €197. Als het een hoge volatiliteit heeft, kan de waarde worden gespreid over een groot bereik van waarden. XTB is geautoriseerd en gereguleerd door verschillende toezichthouders, waaronder de UK FCA.

Registreren

Oogsten op daghandelaandelen zullen waarschijnlijk groot (omhoog of omlaag) bewegen in de week van 24 september 2020. (GOOG) om hardware te leveren voor hun nieuwe Stadia-gamingplatform, dat later dit jaar wordt uitgebracht. De belangrijkste oorzaak voor de prijsstijging was dat het draagbare V-Go-insuline-apparaat van het bedrijf werd toegepast op meerdere beheerde zorgformules. Je zegt misschien tegen jezelf, nou deze zullen verschijnen in de meest populaire op mijn handelsplatform, maar dit is niet altijd het geval omdat je brokerageplatform opnieuw slechts een maximum aantal aandelen kan retourneren (i. )En nog een woord van waarschuwing. Dit zullen geen NYSE- of NASDAQ-aandelen zijn, dus om die reden zou ik ze niet verhandelen.

Abonneer u naast uw eigen lijst op TIMalerts. Het gaat niet om hoeveel geld u kunt verdienen met daghandel, maar hoeveel pips u kunt produceren bij het ontwikkelen van daghandel en intra-dagstrategieën. Anderen houden van staaf- en lijndiagrammen vanwege hun eenvoud, terwijl ik niemand ken die de voorkeur geeft aan vlakdiagrammen. Als daghandelaar zijn de ideale periodes om de markt te betreden wanneer de ATR expansieperioden in het dagelijkse bereik vertoont. Een bewezen methode en een leider in handelsconsistentie. Day-trading van opties in een marge-account, als u een 5K-account hebt, is slechts één punt gelijk aan 1% van het risicokapitaal, waardoor u niet veel ruimte hebt om het mis te hebben. Bovendien biedt het bedrijf u een dagelijkse voorraadbewakingslijst plus (wacht erop) live streaming stockscanners. Van de top 15 vertonen deze aandelen stijgende wekelijkse dynamische cycli gedurende minstens 21 dagen in september en worden beschouwd als aankopen voor de maand:

Alles om te weten over de Apple-creditcard

Dat is niet mijn idee van een goede handelsstrategie. Ondernemingen, zoals we in dit overzicht zullen zien, maakt Profit Revolution gebruik van bijna alle technieken die worden gebruikt door hoogfrequente handelaren. Deze cijfers zijn meer dan genoeg om u een volledige batterijduur te geven, zelfs als u een daghandelaar bent. Bekijk zoveel mogelijk voorraadgrafieken en identificeer de patronen die u ziet op basis van wat u in deze handleiding leest. Specifieke gebeurtenissen kunnen een aandeel/ETF een tijdje erg populair maken, maar als het evenement voorbij is, verdampt het volume en de volatiliteit. MarketAxess Holdings (MKTX) is een elektronisch platform voor de handel in obligaties. De meeste large- en mid-capaandelen kunnen voldoende volume en liquiditeit bieden voor daghandelaren om mee te spelen, maar ze moeten nog steeds op zoek zijn naar de meest verhandelde en liquide aandelen om de beste kans op winst te hebben. Nee, het is niet zo opwindend als daghandel.

Telechart werkt op alles - je iPhone, je tablet, je Mac en je pc. Om succesvol te zijn in dagmarkten, moeten daghandelaren risicobeheerstrategieën leren en implementeren, en hoe u dit voor uw winst kunt benutten. Daghandel vereist uw tijd. Het is echter altijd goed om een ​​ander perspectief en een andere blik te hebben op wat u ziet, tenzij u zich bijvoorbeeld in een zeer kleine toekomst met weinig volume bevindt met slechts een paar transacties per dag. In beide gevallen hebt u meer dan genoeg onroerend goed om zelfs geavanceerde grafieken op uw Note 10-smartphone uit te voeren. Aan de andere kant is alleen bankoverschrijving beschikbaar voor storting en opname. Het meest opvallend is dat hij op jonge leeftijd al meerdere eigenschappen en 3 supercars bezit. Martin lewis: moet ik mijn studielening teveel betalen?, voor oplichting kan het rendement laag of niet-bestaand zijn. Als u het absoluut lastig vindt om een ​​transactie te plannen, is dit misschien niet iets voor u.